www.iiiWe.com » متحرک سازی (انیمیشن) از ساخت مقرنس زیر گنبد

 صفحه شخصی حسن ابراهیمی   
 
نام و نام خانوادگی: حسن ابراهیمی
استان: مازندران - شهرستان: بابلسر
رشته: کارشناسی معماری
شغل:  دانشجو
شماره نظام مهندسی:  ندارمه
تاریخ عضویت:  1390/03/27
 روزنوشت ها    
 

 متحرک سازی (انیمیشن) از ساخت مقرنس زیر گنبد بخش عمومی

8
برای دریافت فایلها باید از نرم افزار های ویژه دانلود استفاده نمایید. (برای اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید)


دانلود متحرک سازی (انیمیشن) از ساخت مقرنس زیر گنبد

به نقل از وب سایت منبع:
امروز … قوسهای باربر معماری قدیمی یا سنتی با شاسی کشی نبشی صرفا به صورت کاذب ساخته میشوند. مقرنسها و اشکال هندسی البته نه همیشه ولی با قالبهای فایبرگلاس و نگهدارنده هایی که به سازه اصلی متصلند ساخته میشوند و زدن قوس زیر گنبد با آجر به شکلی که اخیرا در یکی از پروژه ها دیدم انجام شد نه تنها اشتباه بلکه احمقانه است. چرا که در صورت بروز زلزله یا هر حادثه ای ، صدها قطعه آجر روی سر دوستانی که برای ما هم (گاها) دعا میکنند خراب میشود …

گاهی از خودم میپرسم آیا استفاده از مثلا کاشی معرق در مصلی تهران صحیح بود ؟ اگر معمار قدیمی ، این امکانات امروز را داشت ، چه کار میکرد ؟ اگر این دردسرها و دغدغه ها و محدودیتها را داشت چه کار میکرد ؟ اگر … و اگر … .

این متحرک سازی (انیمیشن) از شروع خطی خطوط مقرنس زیر گنبد شروع میشود و به طرز با شکوهی به تکمیل قطعات و رنگ تزیینات … همگام با موسیقی متن بسیار زیبا در نهایت بیننده را در تامل رها میکند … .

فرمت فایل mov است یعنی با quick time movie player قابل دیدن میباشد. اگر دیدید بعد از دانلود play نشد نرم افزار player را دانلود و نصب کنید. ضمنا یک هدیه هیجان انگیز برای دوستانی که مثل من علاقه مند به سه بعدی AutoCad هستند گذاشتم ، یک مقرنس کامل سه بعدی شده …

دانلود نرم افزار quick time movie player با حجم ۱۱٫۶ مگابایت:

http://www.4shared.com/file/74388302/3068618a/QuickTime_65_Pro.html

وبسایت منبع:
http://www.memarchitect.com/blog/category/

سه شنبه 7 آذر 1391 ساعت 10:16  
 نظرات    
 
زهرا رنجبر 19:48 سه شنبه 7 آذر 1391
1
 زهرا رنجبر
عالیست
ممنونم
م خلیلی 21:20 سه شنبه 7 آذر 1391
3
 م خلیلی
تصحیح می کنم اقای مهندس که ما دو نوع اشنا با این هندسه داریم: یک همان مقرنس است که شما نام برده اید و اتفاقا مقرنس همیشه همین نقش صرفا تزیینی را داشته و مانند یک وزن اضافی به سازه متصل می شده است. در واقع از سازه اصلی آویزان و معلق می کرده اندش. دو کاربندی است؛ توضیحی که گفتید قوس های باربر، همین کاربندی است که خودش ایستا بوده و در این عنصر زیبا، دو وجه معماری و سازه در هم آمیخته شده است. نمونه آن هم سقف بازارهای تهران، تبریز،... است.
حسن معتمدی نیا 01:48 چهارشنبه 8 آذر 1391
0
 حسن معتمدی نیا
زیبا بود.
خوشمان آمد.
م افتخاری 12:48 چهارشنبه 8 آذر 1391
0
 م افتخاری
جالب است توضیحات خانم خلیلی را در کنار خبر ابداع قوسهای کامپوزیت در پروژه احیای مسجد جامع و میدان عتیق(امام علی(ع)) بخوانیم
http://www.iiiwe.com/news/public/first_was_use_composites_construction/
"برای اولین بار در دنیا صورت گرفت؛استفاده از کامپوزیت در ساخت سقف های سنتی میدان امام علی(ع)"



صدها قطعه آجر روی سر دوستانی که برای ما هم (گاها---> گاهی) دعا میکنند خراب میشود …
نیما محسون 21:47 چهارشنبه 8 آذر 1391
0
 نیما محسون
با تشکر و سپاس
حسن ابراهیمی 21:48 چهارشنبه 8 آذر 1391
1
 حسن  ابراهیمی
با عرض سلام و تشکر از دوستان محترم

خانم مهندس خلیلی از توضیحات مفید شما بسیار سپاسگذارم ، استفاده بردیم.

جناب آقای دکتر معتمدی نیا ، با مراجعه به وب سایت منبع انیمیشن سه بعدی و متحرک سازی کلیسای ۲۰۰۰ ریچارد میر برای دانلود قرار داره ، این انیمیشن هم خیلی زیباست.

جناب افتخاری عزیز ممنونم از اطلاع رسانی شما ، برای ما که امکانش نیست از نزدیک ببینیم مصالح مدرن در کنار مصالح سنتی چطور بکار رفته و نظر بدیم ، ولی تا اندازه ای که تصور میکنم هر چقدرم که در ظاهر شبیه سازی شه اما به شکوه و طراوت مصالح تاریخی نمیشه .

با تشکر از جمع ، موفق باشید
نیما محسون 22:08 چهارشنبه 8 آذر 1391
0
 نیما محسون
با تشکر و سپاس
حسن معتمدی نیا 00:14 پنجشنبه 9 آذر 1391
0
 حسن معتمدی نیا
تشکر
م خلیلی 12:55 آدینه 10 آذر 1391
0
 م خلیلی
بله جناب افتخاری، متاسفانه تصاویر واضح نیست. اگر محبت بفرمایند دوستان اصفهانی و تصاویر بهتری در این موضوع بفرستند، بسیار سپاسگزار خواهم بود
حسن معتمدی نیا 15:38 آدینه 10 آذر 1391
0
 حسن معتمدی نیا
آقای ابراهیمی عزیز با اجازت این ویدیو رو توی آپارات آپلود کردم. یک کانال ساختم توی آپارات قصد دارم ویدیوهای مرتبط با عمران و معماری رو اونجا بذارم و البته لینکشون رو هم خواهم گذاشت در iiiwe.

http://www.aparat.com/abxz
حسن ابراهیمی 22:40 آدینه 10 آذر 1391
0
 حسن  ابراهیمی
بالاخره منبع اصلی این کلیپ رو پیدا کردم که در لوح فشره گردشگری مجازی اصفهان به نام فیروزه موجود هست ، این لوح فشرده در سه ورژن 2 و 3 و 4 توسط شرکت مهندسی پویا پندار ارائه شده و از طریق سایت شرکت میشه لوح فشرده رو خریداری کرد .

و نسخه 4 خودش در 4 نوع تولید شده که هر کدومش یک قیمتی داره ، کاش میشد متوجه شد که فرقشون در چیه و بهترینش کدومه ، دوستان اصفهانی می تونند از فروشگاههای اصفهان این نرم افزار رو تهیه کنند و هر سوالی که دارند از نزدیک از فروشنده بپرسند ، دوستان اصفهانی که تهیه اش کردند لطفا برای ما هم توضیح بفرمایند که کدومش رو سفارش بدیم بهتره.

بعد از خرید باید لوح های فشرده را ثبت کرد و کد کامپیوتری و شماره سریال را به سایت شرکت داد و کد فعالسازی را از شرکت گرفت.

نسخه 4 حرفه ای
نسخه 4 جامع
نسخه 4 خانگی
نسخه 4 هدیه

دانلود نسخه نمایشی نرم افزار لوح فشرده گردشگری اصفهان(فیروزه) نسخه 3 را از لینک زیر به حجم 151 مگابایت میشه دریافت کرد و چون این نسخه بعنوان نمونه عرضه شده فقط چند اثر تاریخی که در ابتدای فهرست هستند قابل مشاهده هستند و سایر بناهای تاریخی غیر فعالند و باید نسخه اصلی رو از شرکت خریداری کرد.

http://www.isfahanvt.ir/?P=5
رضا کمالی 22:49 آدینه 10 آذر 1391
0
 رضا کمالی
اقای حسن ابراهیمی سلام.تا پروژه بازار اصفهان تموم نشده یکبار برو و از نزدیک ببین معماری ایران با پشتوانه هزاران ساله چگونه به مضحک ترین و تاسفبارترین وجه ممکن توسط شهرداری اصفهان داره اجرا میشه.اردیبهشت امسال با یه بارون تمام اجرهای یکی از سقف های نیمه کاره خودشون را ول کرده بودند(اجرهایی که با چسب به الیاف پشت چسبیده بودند).لازم بذکر است به دو صورت این سقفها را اجرا کردند.تو سری اول یک سقف قوسی به 4 قسمت تقسیم شده بود و کل ربع سقف از جنس فایبر گلاس قالب گیری شده بود.هیچ اجری بکار نرفته بود فقط شگل اجرها را توی پوسته فایبرگلاسی در اورده بودند.تو سری دوم که در محل خود کارگاه دارند اجرا میکنند یک بیس قوسی بر روی زمین گذاشته اند و ابتدا چند لایه الیاف و رزین روش مالیده شده و در نهایت اجرها که ضخامت انها فکر کنم حداکثر 15 میلیمتر بیشتر نبود روش چسبانده میشود و پس از خشک شدن به صورت قالبی در محل نصب میشود.در ضمن عکسهایی از اجرای سری اول توسط اینجانب در همین سایت قرار گرفته که دوستان میتونند ببینند.وقتی که شهرداری میشه ...................................................
حسن ابراهیمی 04:20 شنبه 11 آذر 1391
0
 حسن  ابراهیمی
با عرض سلام خدمت شما جناب آقای مهندس کمالی

ممنونم از شما ، تصاویر روزنوشت شما رو دیدم ، نظرات دوستان رو هم خوندم ، اون سازه فلزی خیلی قابل توجه هست که واقعا ضروری بود یا نبود ، علم ما که قد نمیده به این مباحث و نظری بدیم ، اما از اجرای فایبرگلاس در چنین فضایی فکر می کنم به بافت سنتی و تاریخی بودن اثر لطمه وارد کنه ، البته ایده ی خوبی هست اما بهتره از فایبرگلاس با چنین شکل و فرمی برای ساختمان های امروزی که میخواهیم شبیه به ساختمان های سنتی بسازیم استفاده کنیم.

حالا این سازه های فلزی پس از پایان کار برداشته میشوند یا برای همیشه قراره در محل باقی بمونند ؟

با تشکر ، موفق باشید